Zoeken naar ne

Uw zoekactie voor ne leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peet 50 jaar Antwerpen - Deurne
Wie heeft er een frisse paal voor mij...
Waar mag ik stoppen rond Antwerpen, ik zuig je lekker leeg... 50/178/84 18*5 Hygiëne belangrijk.  

Wie heeft er een frisse paal voor mij...
gisteren
Biman 64 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Softdate
Wie kan er ontvangen voor deze namiddag vanaf 13u30 voor een gezellig geile date. Liefst oudere man , discreet en de nodige hygiëne . Wederzijds respect en discretie is belangrijk. Ben graag samen naakt, elkaar verwennen.  
Pat 50 jaar Antwerpen - Merksem
Pijpdate..
Heb jij een mooie paal die leeg mag ? 50/177/82 18*5 Laat maar weten. Hygiëne belangrijk  

Pijpdate..
Nick 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Fun date … bottom zoekt neuker !
Hey , Mijn laatste dag aan zee ( alleen) en ik wil mij amuseren het regent toch 😳 Een lekkere neukdate zou tof zijn … Hygiëne en discretie gewaarborgd Fakers en eindeloos mailen hoeft niet .. gewoon doen .. ik hoef je hele leven niet te weten sex en mss Tot ziens !  

Fun date … bottom zoekt neuker !
Dirk 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Sex dait gezocht
Hoi ik ben 48jaar bi 1.74 en 68kg pik van 16cm sportief lichaam zoek een sexdait alles kan en niets moet respect en hygiëne staan voorop ook discretie  

Sex dait gezocht
gisteren
Bottom sletje 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje zoekt 2 tops
Hallo, Ik ben een geil, gewillig sletje en wil graag een trio meemaken waarbij ik als sletje wordt gebruikt door jullie twee. Neuken met condoom, pijpen zonder. Ik wil op mijn knieën tussen jullie gaan en hard pijpen. Om dan daarna mijn kontje aan te bieden zodat ik tegelijk wordt geneukt terwijl ik de ander pijp. Jullie mogen beiden in mijn mond/over mijn gezicht klaarkomen zodat ik alles lekker kan doorslikken. Ik ontvang in Wilrijk. Verplaats is mogelijk als het makkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer of niet te ver. Ben 30/176/90 met kort bruin haar en baardje. Leeftijd maakt me niet zoveel uit. Clean, hygiëne en discretie gevraagd en gegeven. Voorkeur voor grote lullen en veel zaad.  
Geert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten
Is er een nette 65+er die flik geschapen is? Die kan ontvangen en die ook voor regelmatig zoekt...hygiéne,discretie,respect spreekt voor zich.Graag info over jezelf en hoe jij het wenst groeten  
Vast Pijpcontact 45 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin om regelmatig lekker leeggepijpt te worden ?
Hoi, Ik ben een 45 jarige bicurious bottem, in vaste relatie met een vrouw en heb al een tijdje het verlangen om een man al pijpend te doen klaarkomen. Stiekem oefen ik met een dildo om te proberen een pik tot diep in mn jkeel te kunnen laten glijden. Ik zoek een vast contact, liefst een hetero of top bi, leeftijd tussen 18 en 70 jaar, die erg kan genieten van een pijpbeurt en bij klik ook van klaarkomen in de mond. Hygiëne en discretie heel belangrijk. Kan me makkelijk verplaatsen in oost en west-vl. Kan niet ontvangen. Geen fake.  
limbischierig 50 jaar Limburg - Lommel
Pijpen
Ik heb al enkele dagen zo een pijpzin. Wie kan er morgen tussen 11 en 12 mij ontvangen tussen Houthalen en Lommel? Eventueel afspreken op parking Holven kan ook. Reactie met stats en foto's krijgen voorrang. Discretie en hygiëne zijn een absolute must. Jij mag passief blijven.  

Pijpen
Gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10